Адрес: Гр. Пловдив,
Асеновградско шосе, адм. сграда Агрия АД

Телефон: 0886 19 00 70

Членове

Агрогаз Консулт ООД

Биоинсекта

http://www.agrogaz.bg/

„АГРОГАЗ КОНСУЛТ” ООД е наследник на 40 годишни традиции в борбата със складовите вредители и пест контрола. Дружеството разполага с отлично обучени служители с богат опит и професионална компетентност. Те извършват услугите по фумигация, дезинсекция, обгазване, обеззаразяване и ДДД на територията на цялата страна. С лоялността и коректносттта към своите партньори, „АГРОГАЗ КОНСУЛТ” ООД постига отлични резултати с гарантирано качество.

„АГРОГАЗ КОНСУЛТ” ООД изършва своите услуги по фумигация, дезинсекция и обгазване с най-добрите препарати на водещи фирми, като разполага с професионална техника за тяхното влагане. Всички методи за обработка са съобразени с европейските изисквания за безопасност и опазване на околната среда. Фумигация на тютюн се извършва съгласно препоръките на CORESTA global fumigation standart и стандартите на PMI , BAT , JTI , Imperial Tabako , RJ Reynolds и други водещи фирми.
За да поддържаме високото качество на нашите услуги, ние от „АГРОГАЗ КОНСУЛТ” ООД се грижим за постоянното обучение на нашия екип от специалисти в страната и чужбина, като участваме в европейски и световни програми за новостите в сферата на обеззаразяването.


© 2017 БАЛФО. Всички права запазени.

Уеб дизайн и разработка: Webrix - www.webrix-studio.com