Адрес: Гр. Пловдив,
Асеновградско шосе, адм. сграда Агрия АД

Телефон: 0886 19 00 70

Членове

Атанас Костов и син ООД

Атанас Костов и син ООД

http://kostovandson.com/

Фирма Атанас Костов и Син ООД гр. Ямбол е легитимна, специализирана фирма за борба със складови вредители. Притежава лиценз №0668/25.02.2009 г.на НСРЗ към МЗГ.
 
Фирмата е основана през 1996г. от Атанас Костов работил до този момент  в системата на “Зърнени храни” гр.Ямбол като технолог-обеззаразител отговарящ за съхранението на зърнените продукти в базите.

Атанас Костов и Син ООД предлага първокачествена борба срещускладовите неприятели чрез фумигация и дезинсекция, извършва фумигация на зърнени продукти,тютюн,билки,сушени плодове и други.  Атанас Костов и Син ООД предлага дезинсекция със студен и топъл аерозол на мелници, бетонови силози, силози система ЛИПП,складове, преработвателни предприятия, тревни площи и контейнери. Освен това извършваме услугите си на територията на цялата страна и съобразяваме своите дейности с изискванията за опазване здравето на хората животните, както и опазването на околната среда.
 
Воденето на ефективната борба със складовите неприятели изисква модерна и разнообразна техника. Ние разполагаме с всичко необходимо за качествена обработката на продукти при различни условия : дозатори за пелети на Detia Degesh, помпи и тръби за фумигация с циркулация на газ ( J - системи), машини и съоръжения за мащабни обработки, ULV атомизатори за студен аерозол, ULV генератори за топъл аерозол, моторни пръскачки с високо налягане достигащи до 25м. воден стълб, гръбни моторни пръскачки, ръчни пръскачки, фолио за херметизация, газанализатори на фирма Dreger.


© 2017 БАЛФО. Всички права запазени.

Уеб дизайн и разработка: Webrix - www.webrix-studio.com