Адрес: Гр. Пловдив,
Асеновградско шосе, адм. сграда Агрия АД

Телефон: 0886 19 00 70

Членове

Булконтрол ЕООД

Булконтрол ЕООД

http://www.bulcontrol-bg.com/

Булконтрол ЕООД е основана през 1999 г. като 100% частна компания, оперираща на територията на България и има разрешение от Министерството на земеделието и храните да извършва фумигация и обеззаразяване на площи, помещения и растителна продукция срещу вредители. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 и е член на GAFTA, London /Grain and Feed Trade Association/ в категория J – Фумигационен Оператор.

Всички извършвани от Булконтрол третирания са съобразени с националните и европейски законови норми, следвайки международните стандарти и опит в борбата с вредителите. Нашата цел е ефективен контрол на вредителите с максимална грижа за околната среда. Използваме препарати от водещи световни фирми и методи, които са напълно безопасни и не причиняват вреда на човешкото здраве и околната среда.

С екипа ни от опитни професионалисти с практически умения при извършване на широка гама от фумигации на стоки и дезинсекции на складови помещения, Булконтрол достига водеща позиция сред компаниите, предоставящи тези услуги в България. Гарантираните резултати и високата ефективност осигуряват спокойствие за нашите клиенти. Фирмата израства като осигурява повече внимание, бързо и професионално обслужване.

Нашите услуги се извършват на територията на цяла България и на всички български черноморски пристанища за известни местни и международни фирми. Наш главен приоритет е фумигация при транзит на стоки, натоварени на кораби за износ. Извършването на фумигационни морски услуги е изцяло съобразено с изискванията на Международната Морска Организация /IMO/, Лондон.

С цел максимална защита на своите клиенти, Булконтрол ЕООД ежегодно сключва застрахователна полица “Обща гражданска отговорност” за покриване на причинени вреди във връзка с дейността си.


© 2017 БАЛФО. Всички права запазени.

Уеб дизайн и разработка: Webrix - www.webrix-studio.com